Monday, December 14, 2009

SEVGİLİNİZİN VÜCUT DİLİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?

Gazeteport.com, cevabına ulaşmakta zorluk çektiğiniz ilginç bir soruya yanıt verdi. Çoğu zaman yatakta boylu boyunca yatan hatunun zevk alıp almadığını bilemeyiz... "Acaba tatmin oluyor mu?", "Okşayış tarzımdan hoşlanıyor mu?" tarzı sorular beynimizi kemirir durur, yarattığımız sahte pozisyonlarımızla yatakta tepişir dururuz. Cevabına sittin sene ulaşamayacağımız bu tip sorulara, bir internet sitesi Bilimsel açıklamalar ve akıl dolu fikir yürütmelerle ışık tutma kararı aldı.

Ortada hiçbir sıkıntı yokken bile, günlük hayatlarını iyice zorlaştırmayı seven kadın milletinin, konu sekse gelince ne kadar anlaşılmaz olduğunu, inanın herkesten çok biliyoruz. Bu bağlamda incelediğimiz hatunların, genellikle yatak sohbetlerinde çok zayıf kaldıklarını öğrendik.

Sırf bu yüzden yapacak tek bir şeyimiz kalıyor; o da vücut dillerini çözmek! Böylece, yatakta çıtını çıkarmayan kadınların, vücut tepkilerini gözlemleyerek ruhlarını kitap gibi okuyabileceğiz.

Hızlı nefes alışverişi

Rahatınız yerindeyken veya dinlenirken soluk alma hızınız düzenli ve yavaş bir şekilde işler. Fakat bir kadın baştan çıkarıldığı zaman, onun düzensiz nefes alışverişine ve gittikçe havasız kaldığına tanık olursunuz. Artan kalp atışları ve vücudunun adım adım orgazma doğru gidişi yüzünden, iç organları, kasları daha çok oksijene ihtiyaç duyar. Eğer nefes alışverişi düzensizleşiyorsa bilin ki, hatun zevkten delirmeye başlamıştır. Orgazm taklidi yapıyor ise; normal nefes alıp vermesinden bunu kolayca anlayabilirsiniz.

Kıvranma ve vücut hareketleri

Ön sevişme ya da seks esnasında sevgiliniz ayaklarını büküyorsa ve sizin karşınızda dansöz gibi kıvırıyorsa tahrik seviyesi tavana vurmuş demektir. Yani, doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu tür durumlarda sizi kendine çekebilir veya itebilir. Hatta daha da sert tepkilerde bile bulunanlar mevcuttur; ısırma, tokat gibi... Eğer gevşek bir şekilde yatıyorsa, ortamı daha fazla ısıtmanız gerekiyor. Pozisyonu değiştirin, ellerinizi ve dilinizi erkeğin süper gücünü kullanarak konuşturmaya başlayın.



SEVGİLİNİZİN VÜCUT DİLİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?

No comments:

Post a Comment