Saturday, December 19, 2009

Yılbaşı için bir hayalim var

Coco ve Isaballa ile yılbaşı gecesi hayal ediyorum

Eda Taşpınar

Trendikon Moda Programı Sunucusu

Bu yılbaşı gecesi ne giyeceksiniz? Giorgio Armani Marka beyaz bir smokin takım ve altına stilettolar.

Yeni yıla nerede ve kimlerle girmeyi planlıyorsunuz? Büyük ihtimalle Arjantin'de bir arkadaşımın ev partisine gideceğim. Orada hep yabancı arkadaşlarım olacak.

Yılbaşı gecesi için favori içkiniz? Her zamanki gibi yine su. Alkol kullanmıyorum.



Çıplak ayaklıyız

Yılbaşı gecesi için favori mönünüz? Klasik yılbaşı yemekleri. Hindi, fırında patates ve sebzeler... Tatlı olarak da Christmas puding.

Yılbaşı gecenizin fon müziği ne olsun isterdiniz? Lounge türü bir müzik. Gürültülü bir şey tercih etmezdim.

Hayalinizdeki yılbaşına nerede, kimlerle girmek istersiniz? Fantastik bir yılbaşı hayal ettim: Coco Chanel, Isabella Blow, Jimmy Hendrix, Andy Warhol ve Aristo ile kumsalda bir masada yılbaşı yemeği isterdim. Hava sıcak ve hepimiz çıplak ayaklıyız.

Şimdiye dek en unutulmaz yılbaşını ne zaman, nerede ve kimlerle geçirdiniz? 1999 yılında Londra'da China White'ın sahibi arkadaşım Eyhem'in Kensington'daki evinde, onun arkadaşlarıyla geçirdiğim yılbaşı harikaydı. Müzik çok iyiydi ve insanlar da çok cool'du.

Yılbaşında size ne hediye alınsın isterdiniz? Biri beni tatile götürsün isterdim. Nereye olduğu hiç fark etmez.

Yılbaşında sevdiğiniz birine ne hediye verirdiniz? Onu önemsediğimi gösterecek ve kendi elimle hazırladığım bir hediye verirdim.



Ailem ve arkadaşlarımla karların içinde olmak isterim

Özben Önal

Yüksel Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi

Bu yılbaşı gecesi ne giyeceksiniz? Christian Dior kırmızı elbise, kırmızı süet Jimmy Choo ayakkabılar ve Fendi çanta.

Bu yılbaşını nerede ve kimlerle geçirmeyi planlıyorsunuz? Sevdiğim arkadaşlarım ve ailemle evde geçireceğiz.

Yılbaşı gecesi için favori içkiniz? Tabii ki şampanya ama içinde çilek olması şartıyla.



73 model ferrarı

Yılbaşı gecesi için favori mönünüz? Hindi, pilav ve Foodie'den özel yılbaşı pastası.

Yılbaşı gecenizin fon müziği ne olsun isterdiniz? Yemekte hafif caz seviyorum. Yemek sonrası kurabiye ve kahve sırasında Bebo ve pasta sırasında da Best of Chrismas 100 CD'sinden özellikle Dean Martin'in 'Let it Snow'u... Ama bütün CD'yi de seviyorum.

Hayallinizdeki yılbaşına nerede kimlerle girmek istersiniz? Hayalimdeki yılbaşını, ailem kadar yakın arkadaşlarım ve ailemle bir kayak merkezinde, karların içinde geçirmek isterim.

Şimdiye dek en unutulmaz yılbaşını ne zaman, nerede ve kimlerle geçirdiniz? Bütün kuzenlerimin, kardeşlerimin ve ailemin bir arada olduğu yılbaşı, herhalde 18-19 sene evveldi. Çok güzel bir yılbaşıydı. Her yılbaşını hatırlarım, hepsi de benim için çok anlamlı.

Yılbaşında size ne hediye alınsın isterdiniz? 73 model Ferrari Dino araba. Şaka bir yana benim için en güzel hediye çocuklarım, ailem ve ailem diyebileceğim dostlarım. Hepsi bana ayrı ayrı birer hediye, tükenmeyen hediyeler.

Yılbaşında sevdiğiniz birine ne hediye verirdiniz? Yılbaşında en sevdiğim kişiye, yani anneme yaptığı yağlıboya resimlerden oluşan bir Sergi yapmak isterdim. Bu sefer olmasa da mutlaka yapacağım.



Sevgilimle tanımadığımız insanlarla dans etsek...

Hande Ataizi

Oyuncu

Bu yılbaşı gecesi ne giyeceksiniz? Londra'da One adlı bir vintage mağazasından aldığım krem rengi mini elbiseyi giyeceğim. Ayakkabılarım ise Top-Shop'tan aldığım dore sandaletler olacak.

Yılbaşını nerede ve kimlerle geçirmeyi planlıyorsunuz? Şimdilik planımız arkadaşlarımla evde parti yapmak.

Yılbaşı gecesi için favori içkiniz? Johnny Walker Red Label viski.

Yılbaşı gecesi için favori mönünüz? Genelde hafif yiyecekler. Küçük kanepeler, minik deniz ürünleri ve çikolatalı minik brownie'ler gibi...

Yılbaşı gecenizin fon müziği ne olsun isterdiniz? Frank Sinatra'dan 'Fly Me to the Moon'.

Hayallinizdeki yılbaşına nerede, kimlerle girmek istersiniz? Sevgilim varsa, onunla hiç tanımadığımız insanlarla beraber dans ederken...



Elmas fena olmaz

Şimdiye dek en unutulmaz yılbaşını ne zaman, nerede ve kimle geçirdiniz? Birkaç yıl önce Mısır Luxor'da, Faslı bir arkadaşımın yeni açtığı butik otelde, ilk açılış partisini biz yapmıştık.

Yılbaşında size ne hediye alınsın isterdiniz? Antika elmas bir bilezik hiç fena olmazdı.

Yılbaşında sevdiğiniz birine ne hediye verirdiniz? Sevdiğini ve almak istediğini bildiğim, görünce çığlık attıracak cinsten bir şey.



Michael Haneke ile içki içmek iyi olurdu

Derin Sarıyer

Derin Desing Tasarım ve Marka Direktörü

Bu yılbaşı gecesi ne giyeceksiniz? Beatles üyelerinin isimlerinin yazdığı tişörtümü giyebilirim. Altına da Levi's 506 ve siyah Adidas Stan Smith'ler.

Bu yılbaşını nerede ve kimlerle geçirmeyi planlıyorsunuz? Yakın arkadaşlarımızla geçireceğiz ama yer henüz netleşmedi, ben ortama uyum sağlıyorum.

Yılbaşı gecesi için favori içkiniz? Alkolde garantici olmayı tercih edebilirim. Yemekte güzel bir kırmızı Şarap, sonrasında da mojito.

Yılbaşı gecesi için favori mönünüz? Balkabağı çorbası, carpaccio, az pişmiş kırmızı et ve tiramisu.

Yılbaşı gecenizin fon müziği ne olsun isterdiniz? Yemekte 'The National', devamında içinde 'Ou Est Le Swimming Pool' grubundan 'Dance the Way I Feel'in de çalacağı, altyapısı melodik olan dans şarkıları.

Hayallinizdeki yılbaşına nerede, kimlerle girmek istersiniz? Michael Haneke ile geçirmek ve içki içip sohbet edebilmek isterdim.

Şimdiye dek en unutulmaz yılbaşını ne zaman, nerede ve kimlerle geçirdiniz? Çocukluk arkadaşımın Moda'daki evinde Saint Joseph grubumuzun buluştuğu yılbaşılarını unutamam.

Yılbaşında size ne hediye alınsın isterdiniz? Bende olmayan bir kitap beni çok heyecanlandırırdı.

Yılbaşında sevdiğiniz birine ne hediye verirdiniz? Birkaç küçük hediyenin birleşiminden oluşan bir paket sunmayı tercih ederim. (Harper's Bazaar)



MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ
Yılbaşı için bir hayalim var

No comments:

Post a Comment